Usein kysytyt kysymykset

VERKKOPALVELU AUTTAA USEIN KYSYTYISSÄ KYSYMYKSISSÄ

Ketä lasketaan mitoitukseen? Kuka saa osallistua lääkehoitoon? Milloin työnantaja voi tehdä epäpätevyysalennuksen palkkaan? Milloin alkaa iltatyö ja paljonko siitä tulee maksaa?

Usein kysytyt kysymykset -palveluUsein kysytyt kysymykset -osiosta löydät vastaukset näihin ja moniin muihin SuPerin edunvalvonnan yleisimpiin kysymyksiin. Palvelun avulla voit helposti saada vastauksen sinua askarruttavaan kysymykseen.

Valitse aihealue, esim. mitoitus, palkkaus tai työsopimus, ja saat näkyviin kaikki kyseisen aihealueen kysymykset vastauksineen. Yhteensä aihealueita on yksitoista.

Vastausta voit etsiä myös yksittäisen hakusanan, esim. mitoitus, avulla. Vastauksissa on huomioitu eri sopimusalat.

Verkkopalvelusta saat vastauksen edunvalvonnan kysymykseesi saman tien

Palveluun on valikoitu edunvalvonnan 350 yleisintä kysymystä vastauksineen. Nämä kysymykset ovat sellaisia, joita jäsenet tyypillisesti kysyvät paljon.

Tavoitteena on, että verkkopalvelun avulla vastauksen kysymykseensä saa nopeasti. Puhelinpalveluun toivotaan näin ohjautuvat hankalimmat edunvalvonnan ongelmatilanteet.   

SuPerin asiantuntijat ovat laatineet vastaukset huolellisesti ja ne on pyritty kirjoittamaan mahdollisimman selkeästi, jotta tulkinnanvaraa ei jäisi. Voit siis luottaa verkkopalvelusta saamaasi vastaukseen.  

Mikäli et löydä vastausta ongelmaasi palvelun avulla, käänny oman esimiehesi, luottamusmiehesi tai ammattiosastosi puheenjohtajan puoleen.

Tutustu Usein kysytyt kysymykset -palveluun »